İSTANBUL / PENDİK - Kaynarca Şevket Sabancı Anadolu Lisesi

DİLEKÇE ÖRNEKLERİ

Aşağıdaki Dilekçelerin çıktısını alarak kullanabilirsiniz.

Okulumuzda kullanılmak üzere paylaştığımız DİLEKÇELERİN ihitiyaca göre çıktısını alıp, mavi tükenmez kalem ile Öğrenci Velisi tarafından doldurulup, ek istenenlerin ekleriyle birlikte Veli tarafından elden teslim edilmesi okulda bekleme sürenizi kısaltacak ve işleyişi hızlandıracaktır.

NOT:Belgeleri İndirmek İçin Belge Adına tıklayınız.

BELGE ADI AÇIKLAMA
İZİN BELGESİ(DEVAMSIZLIK) 9.-10.ISnıflar Müdür Yrd. Harun BOZOĞLU'na 11.-12.Sınıflar Müdür Yrd. Mehmet Nasır ÇELEBİ'ye teslim edecekler.
DİPLOMA KAYIP BELGESİ  Okulumuz Memuru Akın GENÇ'e teslim ediniz.
TASDİKNAME KAYIP BELGESİ  Okulumuz Memuru Akın GENÇ'e teslim ediniz.
TASDİKNAME DİLEKÇESİ  Okulumuz Memuru Akın GENÇ'e teslim ediniz.
SOSYAL ETKİNLİKLER VELİ İZİN BELGESİ Müdür Yrd. Harun BOZOĞLU' na teslim ediniz.

NOT:  * Diploma Kayıp ve Tasdikname için 18 yaşından küçüklerde Veli Kimlik Fotokopisi eklenecek.

* İlk defa tasdikname alacak öğrencilerin (18 yaşından küçük) velisi ile gelmesi gerekmektedir.

Yayın: 03.09.2023 - Güncelleme: 03.09.2023 12:25 - Görüntülenme: 268