İSTANBUL / PENDİK - Kaynarca Şevket Sabancı Anadolu Lisesi

Okul Aile Birliği

Ekim Ayında yapılan Olağan Genel Kurulda, siz velilerimizin bize gösterdiği teveccüh ve seçimle getirmiş olduğunuz Okul Aile Birliği görevimize büyük bir şevkle başlamış bulunuyoruz. Bize göstermiş olduğunuz bu güven ve alaka için siz velilerimize  teşekkür ediyoruz.

Öncelikle Okul Aile Birliği Olarak 2022 -2023 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve onların nezdinde tüm eğitim ve öğretim camiası için hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını diliyoruz.

Bu yıl Okul Aile Birliği olarak okulumuzda işimize yeni reformlarla başladık. İlk olarak Okulumuza ait web sitesinde Okul Aile Birliğince yapılmış tüm faaliyetleri genel kurulun doğal üyesi olarak siz velilerimize ilk elden ulaştırılması için bir köşe oluşturduk.

Yine siz değerli velilerimizin görüş ve önerilerini almak, değerlendirmek ve gerektiğinde cevap vermek üzere bir mail adresi oluşturduk. Bu adres üzerinden bize her daim ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI